KEREKÍTŐ

[/av_one_third]

[av_two_third]

[av_textblock ]

Kerekítő Mondókás Torna 0-3 éveseknekSzerdánként 9.30-tól , 1-3 éveseknek Kerekítő Bábos torna szerdánként  10.15-től ölbeli játékokkal, mondókákkal, Kerekítő manó bábos jeleneteivel, tornaszeres játéktérrel

Első foglalkozás 2016.szept.13.

Ölbeli játékok, mondókák a Kerekítő könyvsorozat népi gyűjtése nyomán, dalokkal, hang-szerjátékkal színesítve. A foglalkozás Kerekítő manó hétköznapi és jelesnapi bábos jele-neteivel kezdődik és tornaszeres játéktérrel zárul. Az ejtőernyős labdás móka és egyedi átmozgató sorunk a nagymozgásoknak is teret ad.

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkí-séri a gyermekeket.

Játsszunk, énekeljünk, mozogjunk együtt!

Szerdánként
9.30-tól Kerekítő Mondókás Torna
10.15-től Kerekítő Bábos torna

Játékvezető dr.Bogdán Dóra, Kerekítő foglalkozásvezető