MEGHÍVÓ 2020. ÉVI RENDES- és TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉSRE


Tisztelt Tagtársak, Támogatóink és érdeklődő Lakótársak!

Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy a Rózsavölgy Egyesület Elnöksége – székhely: 1221Budapest, Ady Endre út 25 – 2020. évi rendes- és tisztújító közgyűlés időpontjának

2020. február 22. napjának 16. óráját tűzte ki,

amelyre a tagokat, támogatókat és érdeklődőket ezúton tisztelettel meghívja.

A közgyűlés helyszíne: 1221 Budapest, Ady Endre út 25

Amennyiben a határozatképességhez szükséges szavazatszám a közgyűlésen nem biztosított, a megismételt közgyűlés megtartására 2020. március 14-én 16 órakor kerül sor, amely a jelenlévők számára tekintet nélkül határozatképes. A megismételt közgyűlés helyszíne: 1221Budapest, Ady Endre út 25.

Ahhoz, hogy határozatképes legyen a közgyűlés 2020. február 22-én, a tagok jelenlétének legalább 51% szükséges annál is inkább. mivel ekkor kerül sor az új vezetőség megválasztására is.
Tisztelettel kérjük az egyesületi tagokat, hogy minél többen jelenjenek meg február 22-én és javaslataikkal, részvételükkel támogassák az egyesület munkáját. Szavazásra csak egyesületi tagok jogosultak.

A tervezett napirendi pontok:
1. Az Egyesület Elnökségnek beszámolója az elmúlt évről és a gazdálkodásról.
2. A Beszámoló elfogadása – hozzászólások
3. Számvizsgáló Bizottság beszámolója a gazdálkodás ellenőrzéséről.
4. A Beszámoló elfogadása – hozzászólások
5. Az elnökség 2020. évi tervei, költségvetés tervezetének ismertetése.
6. Hozzászólások, javaslatok.
7. A 2020. évi program és költségvetés elfogadása.
8. Az új vezetőség megválasztása.
9. Egyebek

Tisztelt Tagtársunk!

Amennyiben javaslata van a taggyűlés napirendi pontjainak kibővítésére, kérjük e-mailben, vagy levélben jelezze az Egyesület titkárságának 2020. február 8-ig. info@rozsavolgyegyesulet.hu
Kérjük, hogy az ez évi tagdíjat rendezzék programjaink alatt, a foglalkozásvezetőknél, vagy a titkárságon, előzetes időpont egyeztetéssel, melyek éves összege:1000 Ft/év a diákoknak és a nyugdíjasoknak, 2000 Ft/ év a többi felnőttnek. A tagdíj befizetésére a taggyűlésen is lesz lehetőség. Új tagfelvétel ilyenkor nincs.
Budapest, 2020. január 28.
A Rózsavölgy Egyesület Elnöksége nevében Farsang Éva titkár


Scroll to Top