NYUGDÍJAS KLUB


Kedves Klubtársak!

Úgy gondolom, hogy a 2020.-án elmaradt júniusi klub összejövetelünket talán megvalósíthatjuk, nem lesz drasztikus 4. hullám ami közbeszólhat.

Tehát a legközelebbi klub összejövetelünket 2021. szeptember 14-én (kedd) tartjuk meg, a következők szerint:

Találkozunk 13,30 órakor a Honfoglalás út  Péterhegyi út kereszteződésénél lévő „Mária oszlopnál.” Itt felolvasnám Garbóczi László helytörténész ismertetőjét az oszlop történetéről.

Ezt követően 13,50 órakor elsétálunk a buszmegállóhoz, ahol felszállunk a buszra és egy megállót megyünk a Kápolnához. (Elég nagy emelkedők kell felmenni, ezért nem megyünk gyalog!)

A Kápolnában Kisnémet Fülöp atya vár minket (vele már találkoztunk korábban, amikor 2020. márciusban a nyugdíjas klub összejövetelünkön az öt világvallásról tartott előadást) 14,00 órakor.

A továbbiakban megismerjük a Kápolna történetét, a Tanulmányi Ház tevékenységét, közösen imádkozunk Isten segítségét kérve.

Úgy gondoltam, hogy – a korábbi templomlátogatásaink gyakorlata szerint –, adakozni fogunk a kihelyezett perselybe.

Innen – terveim szerint – kb. 15,00 órakor elindulunk és felkeressük Kamarás Kata a Népművészet Mestere címmel kitüntetett keramikus és fazekas művész alkotó házát (Tordai út 3.), megismerjük munkásságát.

Gondolom, hogy 16.00 óra körül fejezzük be a nyugdíjas klub összejövetel programját.

Nagyon örülnék, ha nem jönne közbe semmi zavaró tényező, mert már szívesen találkoznék Veletek.

A viszontlátásig szeretettel üdvözlök mindenkit: Irén


NYUGDÍJAS KLUB

NYUGDÍJAS KLUB

 

Minden hónap első keddjén 14:00 – 15:00

A rendkívül fiatalosan mozgó társaság a havi összejövetelek közötti időben is aktív. Rendszeresen szerveznek 1 napos kirándulásokat, városi sétákat múzeum, kiállítás, koncert látogatásokat

Klubvezető: Máté Ferenc

Szervező: Kiss Irén

 

Scroll to Top