RÓZSAVÖLGY FILMKLUB


[av_one_full first]
[av_image src=’http://www.rozsavolgyegyesulet.hu/wp-content/uploads/2015/01/Rózsavölgy-Filmklub-1030×193.jpg’ attachment=’930′ attachment_size=’large’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=’no-styling’ caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_textblock ]
A

A Rózsavölgy Filmklub kortárs magyar dokumentumfilmek vetítésével és elemzésével kísérli meg ráirányítani a résztvevők figyelmét a körülöttünk zajló társadalmi folyamatokra. A havi rendszerességgel jelentkező, változatos filmes megközelítési módokon keresztül, a dokumentumfilm, mint módszer jelenik meg a Rózsavölgy Filmklub eseménysorozatán, közelebb hozva a nézőkhöz a mozgóképkészítés titkait.

A vetítéseken általában jelenlévő alkotók megismerésével az érdeklődők a filmek olyan rejtett jelentéstartalmait is megfejthetik, amelyekhez csak a személyes találkozásokon át vezet az út. A filmklub szervezőinek és szerkesztőjének közös célja, hogy olyan, a nézőknek lelki megtisztulást szerző filmeket mutassanak be, amelyek méltók a vetítések utáni mély elemző megbeszélésre. A Filmklub állandó szerkesztője és a filmek utáni beszélgetések moderátora Nagy Ernő operatőr.
[/av_textblock]

[av_one_full first][/av_one_full]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top