Rózsavölgyi Esték Péter Tamással


2021. január 30-án, szombaton 18 órára

szeretettel várunk minden érdeklődőt a Rózsavölgyi Esték  online előadására, egy könyvbemutatóra.

A könyv címe: Élő Égi Igazság

A Tündérút (Tejút) 13 csillagképének üzenete a magyarok lelkében és meséiben

dr. Lázár Imre beszélgetőtársa Péter Tamás EgyMagya

Arra kérjük az érdeklődőket, hogy az email címüket január 30-án 17.00 -18.00 között küldjék a lazar.imre@kre.hu címre és mi küldjük a zoom meghívót

Vendégünkről:

Péter Tamás évtizedek óta elkötelezetten kutat múltunk dokumentumai, történései, eleink életszemléleti-, lelki hagyományai után. Már családos férfiként a miskolci Nagy Lajos király egyetemre Badiny Jós Ferenc hívta, ahol később Gyárfás Ágnessel az Ősi Gyökér c. lapot megjelentették Magyarországon, a Miskolci Bölcsész Egyesület kiadásában. Olyan tanároktól tanulhatott, mint Badiny Jós Ferenc, a Magyarságtudomány tanszék Sumerológia szak alapítója, valamint többek között Molnár V. József, Papp Gábor, Bakay Kornél, Kiss Dénes, Marton Veronika, Farkasinszky Tibor.

30 év kutatómunkája öltött formát a két megrajzolt csillagképes kifestőiben, majd a most ismertetett könyvben.

Azért állította helyre a csillagos égbolt ősöreg csillagképeinek mintaképeit, hogy a magyar gyermekek ne csak hallják a magyar mese- és népdalkincsben identitásuk és műveltségük alapjait, de láthassák is az égi fogantatású fundamentumot a csillagképekben.

A tündérúti 13 csillagkép leírásával a szülők- és nagyszülők nemzedékéhez szól, hogyha gyermekük, vagy unokájuk a képek színezése vagy az égi csillagok láttán kérdést tesz fel, biztos tudással válaszolhassanak.

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe ezt a különleges könyvet, melyben a tudomány, a műveltség és a mese kalandja várja az olvasót, lélekemelő szándékkal.

A könyv és a kifestő együtt megvásárolható,  40%-os kiadói kedvezménnyel, 6.000.- + 2.500.- Ft helyett, csak 5.000.- Ft!

Kiadó: & Design Kiadó, Budapest – ISBN szám: 978-615-01-0183-5

Rendelés, érdeklődés: +36 20 9345441 telefonszámon, a parducur@gmail.com email címen  Rózsavölgyieknek: Balogh Ágnes   06 20 3508232,  balogh.agi54@gmail.com


Scroll to Top