Új program kezdődik az óvodásoknak szeptemberben


2017. szeptember 11-én 16.30-kor induló AKROBATIKUS ROCK AND ROLL óvodás tanfolyamra szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A Masters Sportegyesület óvodás tánctanfolyamot indít 4-6 éves gyerekek számára a Rózsavölgyi Közösségi Házban Hétfőnként 16.30-17.15-ig és szerdánként 16.00-16.45-ig.

A táncórákon fejlesztjük a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket és ritmusérzéket, a figyelmet és a memóriát is. Nagy hangsúlyt fektetünk a mozgás, sportolás megszerettetésére és az egészséges életmódra nevelésre. Egyesületünkben, a későbbiekben hazai és nemzetközi versenyzésre is lehetőség van a hobbi szintű táncsport mellett. Az elmúlt pár év során a Masters SE Magyarország egyik legmeghatározóbb akrobatikus rock and roll egyesülete lett, amit többek között a színvonalas utánpótlás nevelésnek is köszönhetünk. Fontos számunkra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat óráinkon, miközben képességeiket játékosan fejlesztjük. A táncórákon egy vidám mesekoreográfiát tanulnak majd be a gyerekek, amit a félév végén egy Karácsonyi Gálaműsorunk keretében tekinthetnek meg szüleik. Reméljük, hogy sok kis fiatal ismeri és szereti meg általunk a mozgást és az akrobatikus rock and rollt.

Rajnai Barbara
Edző – Masters SE

Telefon: 06/70/778-0554
e-mail: rajnai.barbara@mastersse.hu(link sends e-mail)

Hat éves koromban csöppentem bele az akrobatikus rock and roll világába. Az elmúlt évek során Veszprémben táncoltam formációs és páros kategóriákban egyaránt, azonban az élet a fővárosba sodort, így táncos pályafutásomat is itt folytattam. Aktív B kategóriás versenyzőként folyamatosan hazai és nemzetközi versenyekre járok. 2015-ben Magyar Bajnoki címet szereztem Felnőtt B kategóriában és a nemzetközi sikereinknek köszönhetően a Világranglista 4. helyéig jutottunk.
2012-ben végeztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia kar Rekreáció Menedzser és Egészségfejlesztő szakán. Ugyanebben az évben kezdtem meg mester fokozatú tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán Sportturizmus szakirányon. Egyetemi éveim alatt megszereztem az akrobatikus rock and roll edzői képesítést is.
Edzői munkám során célom, hogy a gyerekekkel is megszerettessem az akrobatikus rock and rollt, az egészséges életmódot és a rendszeres sportolást, szórakoztató és játékos táncóráimmal. Remélem, hogy tanítványaim is sikeresek lesznek kedvenc sportágamban.

 


Scroll to Top