Kiállítás


Március 11-én szombaton 17 órakor az ArtNatura Festőtábor kiállítása kezdődik  a  Rózsavölgyi Közösségi Házban , Bottyán Marianna festőművész és tanítványai: Sulákné Hontai Mária, Szombathy Julianna, Varga Erzsébet, Ványa Magdolna, Wilhelm Éva

Az ArtNatura Festőtábor és későbbiekben iskola a szabadban un.plein air festészetet tanulni vágyóknak alakult Bottyán Marianna kerületünkben Budafok Rózsavölgyben élő festőművész vezetésével.  A tanítványok betekinthetnek a természetelvű festészet technikáiba, a rajzi alapok folyamatos elsajátításával részt vehetnek az ország legszebb pontjain tartott festőtáborokban . A tavaly elkezdett közös alkotómunka eredményeként rendezik bemutatkozó kiállításukat a Rózsavölgyi Közösségi Házban,  ami 2017 március 11-én szombaton nyílik 17 órakor.  A kiállítást dr. Lázár Imre orvos antropológus a Rózsavölgy Egyesület elnöke nyitja meg.  Közreműködik György Viktória énekes előadóművész.

A remek hangulatú táborokat idén is megrendezik, ahol találkoznak az immár közösségbe forrt tanítványok. Meghívott további művészek irányításával sajátíthatják el a mesterség fortélyait.

Várják szeretettel a további jelentkezőket, akik lehetnek egészen kezdők vagy haladó szinten is de közös bennük hogy  magukénak érzik és érdeklődnek a természet utáni festészet iránt.

Művészeti vezető: Bottyán Marianna festőművés

 E-mail: mariannabottyan@gmail.com    +36 20 9782308

Facebook :  ArtNatura Festőtáborok     facebook/@artnatura.festotaborok


Scroll to Top