Zenés Nyári Esték


2015. június 12. péntek 19:00 óra

A Zenés Nyári Esték immár rendszeres fellépője a Budafoki Mózart Ifjusági Zenekar. A Budafoki Mozart Gyermek és Ifjúsági Zenekar Egyesület 1995-ben alakult a XXII. kerületi Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola növendékeinek, tanárainak, a szülők és az érdeklődők közreműködésével. Az egyesület 2000-ben „közhasznú szervezet” minősítést kapott.

Az együttes a művészeti iskola alapító igazgatójának, Nemes Lászlónak a vezetése alatt kezdte munkáját. A zenekar különlegessége, hogy az év nagy részében vonós zenekarként működő együttes tagjai nem profi zenészek, hanem a Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola jelenlegi és volt zenekedvelő, zeneértő növendékei, akik között van orvos, ügyvéd, mérnök, tanár, egyetemi/főiskolai hallgató, valamint középiskolás diák egyaránt. A szimfonikus hangversenyekre a zenekar azon volt tagjai is szívesen visszajönnek, akik a profi zenei pályát választották, s ma már koncertező művészek, zeneiskolai tanárok.

Rózsavölgy életében negyedik éve örvendeztetik meg a zeneszerető közönséget, évi 3-4 alkalommal, kiváló műsorokkal, nagy sikerrel!

Vezényel: Horti Gábor

A belépés ingyenes!

Rózsavölgyi Közösségi Ház
1221 Budapest Ady Endre út 25.
Tel/Fax: 1/226-85-53
web: www.rozsavolgyegyesulet.hu email: info@rozsavolgyegyesulet.hu

https://www.facebook.com/rozsavolgyegyesulet


Scroll to Top